Gavrilović: Real igrao dobru odbranu 40 minuta

Izvor: RTS, 08.Nov.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gavrilović: Real igrao dobru odbranu 40 minuta

Trener košarkaša Crvene zvezde Andrija Gavrilović, posle poraza od Real Madrida, rekao je da je rival dobrom odbranom rešio meč u svoju korist. Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Beogradu od Reala sa 75:60, u utakmici sedmog kola Evrolige.
"Čestitam Realu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jer su odigrali dobru defanzivnu utakmicu tokom 40 minuta. To je bio naš problem večeras. Poslednja četvrtina je samo rezultat njihovog rada u odbrani, presinga i agresivnosti na skoku, što smo platili u poslednjih pet minuta. Zadovoljan sam zbog reakcije mog tima u trećoj četvrtini jer su se borili i ušli smo u poslednju četvrtinu sa prednošću, ali smo platili cenu u poslednjih pet minuta", rekao je Gavrilović na konferenciji za medije posle meča.

On je istakao i da je Zvezda imala problema s povredama igrača.
"Derika Brauna čekaju još dva specijalistička pregleda pre nego što dobije zeleno svetlo da trenira sa ekipom. On ima povredu kolena koja je posledica ranijih intervencija. Filip Čović je juče povredio koleno. Bio je na magnetnoj rezonanci, istegnuo je ukrštene ligamente. Trebaće mu nekoliko dana, ali nije ništa strašno. Davidovac ima bol u leđima i treba da sanira tu upalu, radi terapije i leči s medikamentima", zaključio Gavrilović.
Trener košarkaša Real Madrida Pablo Laso rekao je da je njegov tim igrao koncentrisano tokom cele utakmice.
"Prvo moram da čestitam mom timu, jer je igrao 40 minuta. To nismo uspeli na ostala tri gostovanja, a danas jesmo. Tokom 30 minuta je bila vrlo tvrda utakmica, Zvezda je u trećoj imala odlične šuteve, ali ostali smo koncentrisani i u četvrtoj četvrtini smo igrali na svom maksimalnom nivou. Možda je 15 poena previše, ali moji igrači su radili vredno da bi pobedili", rekao je Laso.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.