Galata bolja u derbiju, Žo Lovernj ne dozvoljava poraz Fenera! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galata bolja u derbiju, Žo Lovernj ne dozvoljava poraz Fenera! (video)

Odigrano je još tri utakmice turskog šampionata.

U okviru derbija sedmog kola turskog šampionata ekipa Galatasaraja je uspela da savlada Bešiktaš rezultatom 72:74.

Protivnik Crvene zvezde u Evrokupu slavio je najviše zahvaljujući Herisonu i Hejsu koji su postigli po 19 poena, dok je dok Bešiktaša najbolji bio Bencig sa 17 poena.

Ekipa Željka Obradovića vodila je čitav tok meča >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv drugoplasiranog Tofaša, ali je na kraju rezultat bio samo +5 u korist Fenera, 74:69.

Dobro je igrala odbranu ekipa našeg stratega koji je, kao i uvek, imao zanimljive izlive emocija tokom ovog duela.

Gudurića danas nije bilo, Kalinić je upisao 4 poena, a najbolji je bio Žofri Lovernj sa 20 poena i 13 skokova. Na drugoj strani Mehija 24 poena.

Bobby Dixon’ın üçlüğü sonrası Zeljko Obradovic 😂 pic.twitter.com/Cu5wmv8h0b

— Clutch Time (@ClutchPage) November 25, 2018

Ali Muhammed, maçın son hücumunda süreyi bitirmek isteyince, deneyimli koç Zeljko Obradovic'i de biraz kızdırdı. (gif @tivibuspor)   pic.twitter.com/tlTWK1Xwoi

— Sportando Türkiye (@SportandoTR) November 25, 2018

Do tek treće pobede u sedmom meču stigla je i Darušafaka. Oni su bili bolji od Afjona sa 93:96, a najbolji u redovima pobednika bio je Mekalum sa 26 poena, dok je kod poraženih Mekgi postigao 23 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.