GROBARI SU OVO ČEKALI: Otklonjena svaka DILEMA - poznato da li će Pejdž i Mika igrati protiv Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 20:13

GROBARI SU OVO ČEKALI: Otklonjena svaka DILEMA - poznato da li će Pejdž i Mika igrati protiv Zvezde!

Amerikanac polomio nos.

Velika zebnja okovala je srca navijača Partizana, posle saznanja da je Markus Pejdž polomio nos, zbog čega je njegovo učešće u večerašnjem derbiju protiv Crvene zvezde (21) dovedeno u pitanje.

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Pejdž je u subotu dobio jak udarac u nos i zbog toga je bio pod znakom pitanja za košarkaški večiti derbi, ali po svemu sudeći Sašo Filipovski će moći da računa na njega u veoma važnom meču, što će biti značajno "pojačanje" za crno-bele.

Tom prilikom, Amerikanac je naleteo na rame jednog od saigrača i ubrzo je ustanovljeno da je najbolji Partizanov šuter doživeo prelom nosa, ipak, izgleda da sve to nije bilo dovoljno da Pejdža odvoji od parketa kada ova veoma važna utakmica u pitanju.

Sa druge strane, centar Erik Mika će preskočiti i ovaj susret, što mu je treći u nizu, obzirom da nije igrao ni u duelima Evrokupa protiv ruskog Uniksa i španskog Huventuda.

Markus Pejdž je ove sezone na 10,9 poena za 23 minuta na parketu u Evrokupu, uz jako dobrih 52,5 odsto za tri poena. U Jadranskoj ligi je nešto skromnijeg učinka, odnosno na 8,6 poena uz 43,2 odsto sa distance, te 2,4 asistencije i 1,7 skokova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Grobari'' dobili najbolju moguću vest pred derbi!

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020

Samopouzdanje u crno-belom taboru naglo je poraslo...Iako je imao dan više za pripremu derbija od Crvene zvezde, Partizan se juče suočio sa velikim problemom, jer je sjajni šuter crno-belih Markus Pejdž doživeo povredu nosa...Mediji su prenosili da je u pitanju prelom nosa i da su male šanse da...

Nastavak na Sportske.net...

ZVEZDINE DVE TROJKE ZA TRI SEKUNDE: Pogledajte potez Voldena protiv Partizana VIDEO

Izvor: Kurir, 24.Nov.2020, 00:26

Košarkaški večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde bio je sasvim ujednačen u prvom poluvremenu, sve dok tri sekunde pre kraja tim trenera Obradovića nije ubacio dve trojke.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.