GRMI NA SVE STRANE: Potpisao bivši igrač Milana i Liverpula, na redu je Boaći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRMI NA SVE STRANE: Potpisao bivši igrač Milana i Liverpula, na redu je Boaći!

Čeka se transfer napadača Crvene zvezde.

Italijanski fudbaler Gabrijel Paleta prešao je u kineski Ðangsu Suning koji sa klupe predvodi njegov zemljak Fabio Kapelo, potvrđeno je na sajtu kluba. Bivši italijanski reprezentativac (tri meča) bio je bez kluba od kraja januara kada je raskinuo ugovor sa Milanom u kojem je proveo prethodnih godinu i po dana i osvojio Superkup Italije.

PRIČA SE O NJEGOVOM ODLASKU: Evo šta Boaći radi dok se čeka ishod o nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karijere

SLIKE NIKAD VIĐENE: Da li se sećate Vladana Milojevića u dresu Zvezde? Frizura – TOP (FOTO)

Paleta je rođen u Argentini i prošao je mlađe kategorije Banfilda, a u karijeri je igrao još i za Liverpul, Boku Juniors i Parmu u kojoj se najduže zadržao.

Former #ACMilan defender Gabriel Paletta has officially joined #JiangsuSuning on a free transfer. https://t.co/bBBP47NCGy pic.twitter.com/RybFadWfIH

— footballitalia (@footballitalia) February 23, 2018

Prema pisanju beogradskih medija, Ðangsu bi u toku današnjeg dana mogao da realizuje i transfer napadača Crvene zvezde Ričmonda Boaćija za cenu od 5,5 miliona evra.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.