GOTOVO - Večerašnje MERCI znači samo jedno, Zvezda ima novog trenera! (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 21:48

GOTOVO - Večerašnje ''MERCI'' znači samo jedno, Zvezda ima novog trenera! (foto)

Sve je jasno i obelodanjeno. Čeka se još samo da to učini i Zvezda.

Crvena zvezda je izabrala - posle odlaska Dragana Šakote, ekipu srpskog evroligaša od ovog leta vodiće Saša Obradović!

Već par dana ovo deluje kao gotova stvar, a večeras su u francuskom Monaku praktično sve ''zapečatili''.

Na klupskom sajtu i na društvenim mrežama, Monako se zahvalio svom dosadašnjem treneru i potvrdio da Obradović prelazi na klupu Crvene zvezde, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gde je već kao igrač ostvario nezaboravne uspehe tokom devedesetih.

A da više ne bude bilo kakve rezerve po tom pitanju, potrudio se i sam Obradović, koji je u izjavi za sajt Monaka potvrdio da karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi.





''Bila je veoma teška odluka da napustim Monako, ali presudio je izazov koji mi je ponudila Crvena zvezda - od Evrolige, do povratka u grad i klub u kom sam se i kao igrač afirmisao.





Žao mi je što nisam uspeo da završim posao sa ovim timom. Ove sezone smo postavili dobre osnove. Želim da se zahvalim predsedniku, generalnom direktoru, princu i svima koji su mi boravak u Monaku učinili nezaboravnim. Takođe bih se zahvalio navijačima zbog kojih sam se od samog početka osećao kao kod kuće. Zaista sam uživao i nadam se da će Monako ostati konkurentan''
, naglasio je Obradović.

Podsetimo, Crvena zvezda je danas ozvaničila rastanak sa dosadašnjim šefom struke Draganom Šakotom, predsednik kluba Nebojša Čović nije odmah želeo da potvrdi dolazak Obradovića na to mesto, ali to je večeras učinio sam Obradović, pa je sada sve jasno - Zvezda ima novog trenera!

-

-

🔄 @SasaObradovic69 rejoint le club de l’Etoile Rouge de Rouge (@kkcrvenazvezda), où il a écrit sa légende en tant que joueur. L’ASM Basket tient à remercier très spécialement coach Saša pour tout ce qu’il a apporté au club. 🥰

📄 Le communiqué 👇

👉 https://t.co/32Ru6Venpf pic.twitter.com/ZO3Yrjg8rv

— AS Monaco Basket (@ASMonaco_Basket) June 8, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Saša Obradović se PONOVO oglasio! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 09:24

Srpski trener se uz lepe reči rastao sa Monakom...Iako se Crvena zvezda još uvek zvanično ne oglašava, od sinoć je praktično postalo i definitivno da Saša Obradović preuzima ekipu beogradskih crveno-belih posle odlaska Dragana Šakote sa mesta šefa struke...Monako se sinoć na svom zvaničnom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.