NIJE BILO LAKO GOSTIMA Zvezda slavila u Subotici, ali strepela do same završnice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 18:32

NIJE BILO LAKO GOSTIMA Zvezda slavila u Subotici, ali strepela do same završnice (VIDEO)

Meč trećeg kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda je u trećem kolu Superlige Srbije savladala Spartak u gostima rezultatom 3:1.

Počeo je meč fantastično po Zvezdu, već u petom minutu je Mirko Ivanić posle dodavanja Rodića doneo prednost gostima.

Crveno-beli su imali prednost oko 20 minuta, sve dok Radovan Pankov nije sproveo loptu u sopstvenu mrežu posle centaršuta Srećkovića. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << El Fardu Ben uspešno izbegava ofsajd u 40. minutu, pogađa za 2:1 i s tim rezultatom se otišlo na odmor.

Bez dobrih prilika u većem delu drugog poluvremena, imala je Zvezda opasnih prodora, ali bez konkretne završnice. Nije ni Spartak previše pretio, no definitivno je pokazivao znake da bi mogli da naštete gostujućem timu.

U samoj završnici Krstović je pogodio na asistenciju Kataija i postavio konačnih 3:1 za Crvenu zvezdu.

Ceo tok meča možete videti u tekstu ispod:

Kraj utakmice. Crvena zvezda je slavila 3:1 protiv Spartaka na gostovanju. 

Počinje drugo poluvreme. Krstičić menja Dionija.

⭐Danas igra Zvezda⭐

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/wCMd06J3zc

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 31, 2021

Prvo poluvreme je završeno. Crvena zvezda vodi 2:1 u Subotici pogocima Ivanića i Bena, dok je Radovan Pankov bio jedini strelac za Spartak, naravno u pitanju je bio autogol.

19:00 Meč je počeo!

⭐Danas igra Zvezda⭐

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/wCMd06J3zc

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) July 31, 2021

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Spartaku u trećem kolu Superlige Srbije. Meč počinje u 19 časova.

Dolaze crveno-beli u dobrom raspoloženju na ovaj meč budući da su uspeli da se kvalifikuju u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su u sredu sa 5:0 savladali Kairat na "Marakani".

Veliko izneđenje je pripremila Zvezda. Milan Borjan neće stajati na golu šampiona Srbije, a neće biti tu ni njegova zamena Zoran Popović. Dejan Stanković odlučio je da na gol stavi bonus igrača, pa je šansu protiv “plavih golubova” dobio mladi Miloš Gordić.

SPARTAK: Dujmović – Šimura, Bogićević, Ivančević, Milošević – Dunđerski, Hristić, Maričić, Srećković, Tufeigdžić – Bijelović.

CRVENA ZVEZDA: Gordić – Gajić, Pankov, Babić, Rodić – Krstičić, Kanga, Ivanić, Katai, Ben – Dioni.

"Golubovi" su u prva dva kola osvojili samo jedan bod remijem protiv niškog Radničkog (1:1), a potom su izgubili od kragujevačkog Radničkog (2:3).

Zvezda je na startu sezone kiksnula protiv Vojvodine (0:0), a potom je savladala lučansku Mladost rezultatom 1:0. Prvi put crveno-beli gostuju i nemaju pravo na kiks, jer bi Partizan to mogao da iskoristi i dodatno se odlepi na vrhu tabele.

Zvezda se, takođe, nalazi između dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto će već u sredu dočekati Šerif iz Tiraspolja.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.