GOMEŠ ODUŠEVLJEN ZBOG REKORDA: Može li da stigne i LEGENDU Crvene zvezde?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 07:23

GOMEŠ ODUŠEVLJEN ZBOG REKORDA: Može li da stigne i LEGENDU Crvene zvezde?

Ima još dva meča.

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš je bio jedan od ključnih ljudi u pobedi nad Voždovcem u gostima u pretposlendjem kolu Superlige Srbije (0:3). Sjajni napadač je u mrežu Zmajeva spakovao dva gola, oba sa penala. Na taj način je postigao svoj 36. i 37. pogodak u jednoj sezoni i prestigao je Mateju Kežmana. Čuveni centarfor je u crno-belom dresu dao 35 pogodaka u sezoni 1999/2000.

- Znao sam za Kežmanov rekord. Srećan sam zbog svega i što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam posle 22 godine uspeo da ga oborim. Za mene je to zadovoljstvo i stvarno sam presrećan - rekao je Rikardo posle meča.

Crno-beli za vikend dočekuju Radnički iz Niša u poslednjem kolu Superlige, pa onda 26. maja igraju protiv Zvezde u finalu Kupa.

- Imamo važne utakmice pred nama, kao što su bile i ove dosadašnje. Igramo protiv Radničkog prvo, pa se onda spremamo za derbi - zaključio je Gomeš.

Ima šansu da sustigne (možda čak i obori) i rekord legendarnog napadača Crvene zvezde Darka Pančeva koji je u sezoni 1990/91 čak 40 puta tresao mrežu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.