GOBELJIĆ ZA SRBIJU DANAS: Vratili smo se na pobednički kolosek (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOBELJIĆ ZA SRBIJU DANAS: Vratili smo se na pobednički kolosek (VIDEO)

Ekipa Vladana Milojevića bila bolja od gradskog rivala.

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su novu pobedu u Superligi Srbije. Ovog puta, ekipa Vladana Milojevića je savladala Voždovac i sada ima 50 bodova. U prethodna dva meča nije bilo pobede. U prvenstvu u Nišu sa Radničkim bilo je 2:2, a onda je usledio poraz od Napolija (3:1) u Ligi šampiona.

- Vratili smo se na pobednički kolosek. Otvorili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo utakmicu kako treba i dali dva brza gola. U nastavku je sve bilo lakše, imali smo prilike za još neki gol, ali idemo dalje. Očekuje nas za tri dana nova utakmica (sa Spartakom u Subotici) i idemo na novu pobedu - rekao je za Srbiju Danas Marko Gobeljić.

Ni na ovoj utakmici niste primili gol? 

- Znači nama iz odbrane, ali i celom timu. Znači ta nula. Srećni smo zbog toga i treba da nastavimo.

Pružili ste dobru partiju. Imali ste asistenciju, a mogli ste i da budete strelac? 

- Mogao sam i gol da dam. Zalomio sam, ali nisam uspeo... Kada je reč o asistenciji, podigao sam loptu i srećom došla je do Ebisilija koji je postigao lep gol.

Nadate li se pozivu u reprezentaciju? 

- Nikad se ne zna. Na meni je da radim, a poziv bi bio velika čast. Videćemo... - zaključio je Zvezdin univerzalac.

U sredu Zvezdu očekuje gostovanje Spartaku, zatim domaćinstvo Napretku, a za 11. decembar je zakazan duel Lige šampiona. Na stadion "Rajko Mitić" dolazi Pari Sen Žermen. Kalendarska godina biće završena 15. decembra, kada će Zvezda gostovati Čukaričkom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.