GOBELJIĆ VERUJE: Na Marakani su ČUDA moguća! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOBELJIĆ VERUJE: Na "Marakani" su ČUDA moguća! (FOTO)

Džoker Vladana Milojevića izneo je svoje mišljenje o utakmici sa PSŽ-om.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas dočekuju ekipu Pari Sen Žermena u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona.

SRBIN NA KORAK OD NOVOG POSLA: Jokanović preuzima kormilo BOGATE ekipe! (FOTO)

ZVEZDA PARI SEN ŽERMENA UPOZORILA SAIGRAČE: Zvezda je drugačiji tim u Beogradu (FOTO)

Posle pet odigranih utakmica sa najkvlitetnijim rivalima Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gobeljić je sumirao utiske.

- Osvojili smo do sada četiri boda u grupi koju su gotovo svi pre početka takmičenja okarakterisali kao ubedljivo najtežu u Ligi šampiona. Možda se mnogi nisu nadali ovakvom raspletu događaja, posebno posle utakmice u Parizu. Upravo zato sam još srećniji i ponosniji na ove momke, uspeli smo za ovo kratko vreme mnogo toga da naučimo, da implementiramo nove stvari u svoju igru i samim tim da postanemo bolji. Susret sa Parižanima u Beogradu će nam biti odličan test koliko smo u ovom evropskom takmičenju porasli kao ekipa - rekao je Zvezdin univerzalac.

Crvena zvezda i dalje ima šanse za novo evropsko proleće, ali za takav rasplet osim pobede crveno-belih nad Parižanima potrebno je i da Napoli trijumfuje protiv Liverpula na "Enfildu".

- Imamo šanse, ukoliko se poklope rezultati, i naravno da ćemo da se borimo i da verujemo do poslednjeg sudijskog zvižduka. Znamo koliko dugo se čekao ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, to je za nas veliki uspeh, ali pokazali smo da imamo kvalitet i da možemo još bolje. Svesni smo činjenice da nam u goste dolaze neki od najboljih svetskih fudbalera u ovom trenutku, ali isto tako smo videli da su na "Marakani" čuda moguća. Uz neverovatnu podršku, kakvu imamo na svakoj utakmici, uz atmosferu koju će mnogi prepričavati još dugo, verujem u pozitivan ishod - kazao je ljubimac Zvezdinih navijača.

Crveno-beli su u odličnoj formi i ta činjenica jako dobro utiče na sve igrače u ekipi.

- Brzo se smenjuju utakmice, a svaki novi gol i pobeda ulivaju nam dodatno samopouzdanje. Igramo dobro, dajemo dosta golova i publika može da uživa. Imali smo i fantastičnu podršku sa tribina na utakmici protiv Napretka. To nam je pomoglo da osvojimo nova tri boda protiv jakog protivnika kao što je kruševačka ekipa. Korak po korak idemo ka ostvarenju našeg cilja, odbrani titule - poručio je Gobeljić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOLJE NEGO PROTIV LIVERPULA: Evo šta se sve radi na „Marakani“ pred PSŽ, Delije će uživati (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018

Utakmica Lige šampiona igra se u utorak...Praznik, spektakl, fešta, hedonizam.. Ovo su možda najbolji sinonimi za ono što očekuje srpsku fudbalsku javnost i navijače Crvene zvezde u utorak uveče, kada će na travu sradiona „Rajko Mitić“ na meč šeste runde Lige šampiona istrčati ekipa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"Zvezdini navijači su fanatici, teško protiv 'čudovišta' iz Pariza“

Izvor: B92, 10.Dec.2018

Damijen Le Talek, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, pričao je o meču Lige šampiona koji se igra između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena...Šampioni Srbije i Francuske igraju u utorak od 21 sat veoma važnu utakmicu, ujedno i poslednju u grupnoj fazi elitnog takmičenja...Oba tima imaju šansu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.