GLAVOBOLJA: Mrkela otkrio ko će braniti u Kelnu, a pod velikim znakom pitanja ima još startera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLAVOBOLJA: Mrkela otkrio ko će braniti u Kelnu, a pod velikim znakom pitanja ima još startera! (FOTO)

Problemi Crvene zvezde uoči gostovanja u Ligi Evrope.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela uoči gostovanja u Kelnu u drugom kolu Lige Evrope prokomentarisao je loš zdravstveni bilten kada su u pitanju golmani crveno-belih. Prvi čuvar mreže Milan Borjan nije u timu zbog povrede palca od meča sa BATE Borisovim 14. septembra, dok je njegova zamena Damir Kahriman takođe povređen.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Verujem da će Borjan braniti. Nije fit, muči ga palac, ali sam u pogledu njegovog nastupa optimista. Kahriman je dobio taj udarac u mišić gluteusa, redovna pauza je 14 dana, ali lekari sve čine da i njega osposobe. Pre 28 godina Zvonko Milojević je debitovao u Kelnu kao omladinac, ali mislim da sada nije takav slučaj – istakao je Mrkela za Večernje novosti.

Pored nevolja sa golmanima, trenera Vladana Milojevića muče i povrede štopera Vujadina Savića i levog beka Milana Rodića i pitanje je kako će odbrana crveno-belih izgledati 28. septembra u Nemačkoj.

Meč druge runde H grupe Lige Evrope u Kelnu na programu je u četvrtak od 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.