GEST ZA PAMĆENJE: Degenek sreo bivšeg kapitena Zvezde! Pao je i POKLON! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GEST ZA PAMĆENJE: Degenek sreo bivšeg kapitena Zvezde! Pao je i POKLON! (FOTO)

Iznenadan susret.

Pojedini fudbaleri Crvene zvezde nalaze se van trenažnog procesa na Marakani, zbog obaveza u nacionalnom timu. Tako je standardni štoper Miloš Degenek otputovao u Australiju, kako bi se selektoru Kengura stavio na raspolaganje.

PRETNJE: Predsednik Primere traži izbacivanja iz Lige šampiona. Da li će to uticati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i na Zvezdu? (FOTO)

Milojević o Kupu Srbije, Kafuu i reprezentaciji

Susret zvezdaša u Australiji 🔴⚪🤝 #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Nov 19, 2018 at 12:40pm PST

MILOJEVIĆ NA MUKAMA: Pola tima neizvesno za Napoli

Sjajni defanzivac imao je priliku da se sretne sa nekadašnjim kapitenom crveno-belih Milošem Ninkovićem, koji godinama unazad blista u dresu Sidneja.

Pali su zagrljaji i srdačni pozdravi, a Degenek je sa zadovoljstvom uručio dres Zvezde nekadašnjem ljubimcu Delija.

Podsetimo, Miloš Ninković je boje tima sa Marakane branio u sezoni 2013/14. kada je trener bio Slaviša Stojanović. Tada je u Ljutice Bogdana vraćena titula šampiona Superlige, međutim, crveno-beli zbog suspenzije UEFA nisu bili u prilici da se takmiče na evropskoj sceni.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PAVKOVMANIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda promovisala majicu sa likom svog heroja (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 21.Nov.2018, 15:50

Stotinak navijača Crvene zvezde uživalo je danas u druženju sa Milanom Pavkovom, herojem trijumfa nad Liverpulom (2:0) u Ligi šampiona. Visoki napadač proveo je skoro sat vremena u razgovoru sa simpatizerima crveno-belih, a posebno je predusretljiv bio prema onim najmlađima.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.