GENERACIJA ZA PONOS: Zvezda primila NAJMANJE golova u istoriji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GENERACIJA ZA PONOS: Zvezda primila NAJMANJE golova u istoriji (FOTO)

Sledi derbi protiv Vojvodine.

Crvena zvezda će ove sezone oboriti rekord po broju evropskih utakmica odigranih u jednoj sezoni (pročitajte OVDE), a na odličnom je putu da obori i rekord po broju primljenih golova u domaćem šampionatu. Crveno-beli su ove sezone primili samo jedan gol u devet odigranih utakmica u Superligi Srbije.

Odbranu Zvezde matirao je samo Damir Čeković u 82. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minutu duela protiv Bačke. Nijednoj generaciji kluba sa Marakane nije uspelo da joj odbrana bude toliko čvrsta u uvodnom delu prvenstva. Pre sadašnjeg dostignuća Milojevićevih pulena, na prvom mestu po najmanjem broju primljenih golova posle devet utakmica u šampionatu bio je tim koji je trenirao Vladimir Petrović u sezoni 2009/10, sa gol razlikom 16:2. Delije se ipak neće rado setiti te sezone jer je na kraju šampionska titula otišla u komšiluk.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.