Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SU, ŠTA RADE: Dva mandata u Zvezdi i sada u Požarevcu igra za svoju dušu (VIDEO)

Marjan Marković nije završio karijeru koja je obeležena nastupima u brojnim klubovima i sada pomaže povratak na scenu Mladog Radnika.

U njegovo „zlatno doba“ bio je prototip modernog desnog beka, koji je plenio brzinom i preciznim centaršutevima, koji su proslavi napadače. Marjan Marković (36) je došao u Crvenu zvezdu na preporuku tadašnjeg trenera Slavoljuba Muslina i zadržao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se šest godina, kada odlazi na kratko u Đenovu i zatim postaje član Dinama iz Kijeva. Posle tri berićetne godine u Ukrajini, vraća se jednu sezonu ponovo među crveno-bele i zatim kreće da menja klubove po Evropi: Istra, Frst Viena, Kaisar, Alki, Peirikos. Onda se odlučuje da polako završava sa ozbiljnim igranjem profesionalca i dolazi u Slogu iz Petrovca na Mlavi. Zatim se priključio Sapinama i kada se očekivalo da stavi tačku, nedavno je došao u svoj klub odakle je i krenuo – Mladi Radnik. Pokušaće da pomogne povratak Požarevljana na fudbalsku mapu, pa možda sledećeg juna i završi sa aktivnim igranjem na ‘pravugaoniku’.
Uspeo je Marković da upiše i 16 mečeva za najbolju selekciju svoje zemlje, osvaja trofeje sa Zvezdom i Dinamom, koji su svakako dva najveća kluba za koje je igrao. I sin pokazuje talenat i možda krene stopama oca…

The post GDE SU, ŠTA RADE: Dva mandata u Zvezdi i sada u Požarevcu igra za svoju dušu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.