GAVRILOVIĆ BRUTALAN: Igrači me nisu slušali kod poslednjeg napada! Pereperoglu neće igrati u Derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAVRILOVIĆ BRUTALAN: Igrači me nisu slušali kod poslednjeg napada! Pereperoglu neće igrati u Derbiju

Poraz crveno-belih od Asvela.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Asvela na svom parketu, a trener crveno-belih Andrija Gavrilović rekao je da igrači nisu ispoštovali dogvor kod poslednjeg napada u regularnom delu. Nešto ranije, u izjavi posle Asvela, najbolji strelac Zvezde na ovom meču Bili Beron rekao je da je dogovor oko postavke napada bio sproveden i na terenu.

- Zadovoljan sam time >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što sam imao priliku da zovem tajm-aut 15 sekundi pre kraja u regularnom delu i 27 sekundi pre kraja u produžetku. U prvom slučaju nije ispoštovan dogovor, trebalo je Davidovac da doda, da se odigra još jedan pikenrol. Umesto toga, oni su se raširili da on odigra 'jedan na jedan', a to nije bilo planirano. U drugom slučaju, Lorenco Braun se okliznuo u trenutku kada je trebalo da napadnemo, šest-sedam sekundi pre kraja. Onda smo počeli da jurimo loptu po podu i videli ste kako se završilo- rekao je Gavrilović.

Da li može da oporavi ekipu za nedelji "večiti derbi" koji stiže već u nedelju?

- Nezgodan je momenat sigurno, jer imamo jedan dan da pripremamo sledeću, vrlo važnu utakmicu. Posle toga imamo još dve utakmice sa po danom pauze. Trenutak nije jednostavan- ističe trener Zvezde.

Prema Gavrilovićevim rečima, Perperoglu neće biti spreman da odigra derbi.

- Ne verujem da će biti spreman za derbi, muči ga koleno. Doktori treba da odluče kakvo lečenje da se preuzme. Mislim da za dan sigurno ne može da se spremi. Teško će biti i za gostovanja (u Berlinu i Kaunasu). Kad je probao - bolelo ga je. Probali smo jednim tipom terapija... Za sutra nema šanse, posle toga - teško- zaključio je Gavrilović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.