Zvezda u finišu do boda u Ivanjici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u finišu do boda u Ivanjici

Fudbaleri Javora i Crvene zvezde odigrali su danas u Ivanjici nerešeno 1:1 (1:0) u 16. kolu Superlige.

Šampion Srbije poraz na gostovanju izbegao zahvaljujući golu Milana Jevtovića u 87. minutu.

Domaćin je poveo poveo u 25. minutu, kada je Nikola Petković savladao Milana Borjana.

Crveno-belima u 77. minutu poništen je gol zbog ofsajda, a imali su fudbaleri Zvezde i šansu za pobedu u nadoknadi vremena, kada je Ben promašio zicer.

Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ovo prvi remi izabranika Vladana Milojevića u domaćem prvenstvu, kojim su crveno-beli su zadržali prvo mesto na tabeli, dok su fudbaleri Javora ovim bodom ostali na 10. mestu Superlige.

Pobednika nije bilo ni u meču TSC i Voždovca u Senti, koji je završen 2:2 (1:1).

Fudbaleri TSC-a poveli su u drugom minutu preko Dejan Milićevića, a 180 sekundi kasnije ekipa iz Beograda izjednačila je rezultat, kada je strelac bio Justas Lasickas.

Domaćin je do novog vođstva stigao u 60. minutu golom Vladimira Sialđija, a konačan rezultat postavio je Nemanja Nikolić u 76. minutu sa penala.

Tabela: Crvena zvezda 40 bodova, Čukarički 33, Vojvodina 30, Partizan 29, TSC 29, Voždovac 26, Radnički 25, Mladost 22, Spartak 21, Javor 20, Napredak 18, Proleter 16, Radnik 15, Rad 11, Inđija 7, Mačva 3.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda u finišu uzela bod u Ivanjici

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Nov.2019

Fudbaleri Javora i Crvene zvezde odigrali su u Ivanjici neriješeno 1:1 (1:0) u 16. kolu Superlige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

GRCI SE NE ŠALE: Olimpijakos DOLIO ulje na Zvezdine probleme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2019

Ekspresno...Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na gostovanju Javoru u Ivanjici, dok je njihov naredni rival u Ligi šampiona Olimpijakos nastavio sa sjajnim partijama u grčkom prvenstvu...Crveno-beli su u Pireju savladali Atromitos (2:0) u desetom kolu nacionalnog šampionata, čime su zadržali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Otkud štoper u Zvezdinom špicu?

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2019, 00:42

Zanimljiv pokušaj trenera Milojevića...Crvena zvezda nije uspela danas da trijumfuje u Ivanjici...Aktuelni šampion je osvojio bod u finišu, pogotkom Milana Jevtovića, a u tom periodu je u ulozi napadača bio i - štoper Nemanja Milunović...Posle meča, za klupski sajt je objasnio ovu promenu.....''To...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.