Fudbaleri Zvezde pobedili Radnik

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2020, 22:33

Fudbaleri Zvezde pobedili Radnik

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu Radnik iz Surdulice sa 4:1, u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

Zvezda je na proslavi titule pred svojim navijačima igrala u izmenjenom sastavu, pošto je trener Dejan Stanković pružio priliku nekolicini mladih igrača.

Radnik je poveo u 23. minutu golom Milana Makarića, a četiri minuta pre toga viđena je sporna situacija pred golom Radnika, kada je Milan Gajić u šesnaestercu startovao na gostujućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << igrača Ognjena Dimitrića, a sudija je procenio da start nije za penal.

Izjednačio je Radovan Pankov u 29. minutu, a domaći su u 38. minutu preokrenuli golom Srđana Babića na asistenciju Željka Gavrića. Pobedu je osigurao debitant u seniorskom timu Zvezde Andrija Radulović pogotkom iz penala u 85. minutu. Konačan rezultat postavio je Veljko Simić u 90. minutu.

Zvezda je pobedom protiv Rada u prošlom kolu odbranila titulu, a posle 24. pobede u ligi prva je na tabeli sa 75 bodova. Radnik je pretrpeo 14. poraz i sa 30 bodova zauzima 10. mesto.

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu u Humskoj protiv Partizana, polufinalnu utakmicu Kupa Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.