Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 12:10

Fudbaleri Zvezde pobedili Lustenau na kraju priprema u Turskoj

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Austriju Lustenau 3:2 (1:1) u generalnoj probi pred nastavak sezone.
Strelci za crveno-bele bili su Kings Kangva u 52, Stefan Leković u 47. i Stefan Mitrović u 81. minutu, dok su pogotke za Lustenau postigli Žadali Dijabi u 27. iz penala i Hakim Genuče u 53. minutu.

Crveno-beli su na pripremama odigrali šest mečeva u kojima su pretrpeli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << samo jedan poraz.
Nadigrali su Lehiju (3:1), Nefči (1:0), Koper (1:0) i Dinamo iz Tbilisija (3:2), dok su od Ludogoreca izgubili sa 3:2.
Na startu prolećnog dela sezone u Superligi Srbije Zvezda dočekuje Vojvodinu 4. februara.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde pobedili Lustenau na kraju priprema u Turskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Austriju Lustenau 3:2 (1:1) u generalnoj probi pred nastavak sezone. Strelci za crveno-bele bili su Kings Kangva u 52, Stefan Leković u 47. i Stefan Mitrović u 81. minutu, dok su pogotke za Lustenau postigli Žadali Dijabi u 27. iz penala i Hakim Genuče u 53. minutu...Na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Пораз фудбалера Партизана од Хорсенса у првој данашњој провери

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jan.2023

Фудбалери Партизана поражени су од данског Хорсенса 1:0 (0:0) у првој данашњој провери на крају припрема у Турској. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Једини гол постигао је...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.