Izvor: RTS, 10.Mar.2022, 06:47

Fudbaleri Zvezde gosti Rendžersa u Ligi Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Glazgov rendžersa prvi meč osmine finala Lige Evrope. Duel u Glaznovu počinje u 21.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.
Crvena zvezda je kao prvoplasirana u grupi F sa 11 bodova obezbedila direktan prolaz u osminu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << finala Lige Evrope.

Rendžers je u grupnoj fazi bio drugoplasiran u svojoj grupi pa su u doigravanju eliminisali Borusiju iz Dortmunda, jednog od favorita za osvajanje evropskog takmičenja.
Aktuelni šampion Škotske je, poput crveno-belih, trenutno drugoplasiran u domaćem prvenstvu, a drugi deo sezone su počeli sa promenljivim uspehom.
Na drugoj strani, Crvena zvezda je ostvarila seriju od šest vezanih pobeda i ima istorijsku priliku za plasman u četvrtfinale evropskog takmičenja, što nije uspevala od 1991. godine.
U dosadašnjim duelima dva tima vode Škoti sa 3 pobede dok je Zvezda slavila 2 puta, a dva su meča završena nerešenim rezultatom.
Utakmica Rendžers:Crvene zvezde u Glaznovu počinje u 21.00 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), a tok meča i promene rezultata možete pratiti i na našem portalu.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.