Kanga i Pavkov za novu pobedu Zvezde protiv Pjunika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2022, 04:58

Kanga i Pavkov za novu pobedu Zvezde protiv Pjunika

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras Pjunik u Jerevanu 2:0 (1:0) u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crveno-beli su u prvom meču u Beogradu slavili 5:0 i sa ubedljivih 7:0 izborili plasman u plej-of za elitno takmičenje, gde ih čeka izraelski Makabi iz Haife.

Strelci za crveno-bele bili su Gelor Kanga iz VAR penala u 44. i Milan Pavkov u 60. minutu posle sjajnog centaršuta Marka Gobeljića.

Prethodno, posle još jednog VAR penala Aleksandar Katai u 30. minutu nije bio precizan sa 11 metara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvezda odradila posao u Jerevanu i došla na korak do Lige šampiona

Izvor: B92, 09.Avg.2022

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Pjunik i u Jerevanu (2:0) i plasirali se u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona...Zvezda je treće kolo kvalifikacija za LŠ prošla pobedom od ukupnih 7:0 protiv šampiona Jermenije...Crveno-beli su time minimalno obezbedili učešće u grupnoj fazi Lige Evrope,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.