Finski mediji: Helsinkiju protiv Zvezde treba čudo

Izvor: RTS, 31.Jul.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finski mediji: Helsinkiju protiv Zvezde treba čudo

Finski mediji pišu da Helsinki samo čudom protiv Crvene zvezde može da nadoknadi poraz od 2:0 iz prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu. Revanš između Helsinkija i Crvene zvezde igra se od 18 sati uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i kretanje rezultata.
List "Ilta-Sanomat" ističe da bi podvig Helsinkija bio jedan od najvećih preokreta u borbi za elitno takmičenje, kao i da će odbrana domaćina posebno biti na ispitu.

"Helsinki mora da zaustavi Pavkova i ostale napadače Zvezde", navodi se u tekstu i ističe da bi jedan gol gostiju verovatno značio eliminaciju prvaka Finske.
List "Hufvudstadbladet" najavljuje dolazak najmanje 300 navijača Zvezde iz Srbije i širom Evrope, ali i da je za njih rezervisano 500 mesta na stadionu kapaciteta blizu 11.000.
U samom gradu se ne oseća atmosfera velike utakmice, čak nema ni poziva i najava meča, što je donekle i normalno, jer fudbal nije najpopularniji sport u Finskoj.
Revanš između Helsinkija i Crvene zvezde igra se od 18 sati uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Finski mediji: Helsinkiju protiv Zvezde treba čudo

Izvor: Večernje novosti, 31.Jul.2019

Finski mediji pišu danas da Helsinki samo čudom protiv Crvene zvezde može da nadoknadi poraz od 2:0 iz prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu Finski mediji pišu danas da Helsinki samo čudom protiv Crvene zvezde može da nadoknadi poraz od 2:0 iz prvog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.