Đuričić: Nagrada je dokaz da dobro radim

Izvor: Blic, 26.Apr.2011, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričić: Nagrada je dokaz da dobro radim

Mladi fudbaler holandskog Herenvena Filip Đuričić izjavio je posle Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na kojoj je proglašen za najperspektivnijeg srpskog igrača "da mu nagrada mnogo znači i da će mu biti veliki podstrek za budućnost".

"Ovo je dokaz da sam do sada u karijeri radio dobre stvari. Učiniću sve da nastavim ovako i budem još bolji", rekao je Đuričić.

On je izrazio žaljenje što nije uspeo da se dokaže u svom matičnom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Crvenoj zvezdi, ali je istakao "da se ne kaje zbog toga".

"Ja sam veliki navijač Crvene zvezde i nadam se da ću se jednog dana vratiti, možda čak i da završim karijeru. Međutim, život me je odveo na drugu stranu i ne kajem se zbog toga".

Đuričić ističe da je odlaskom u Holandiju napravio pravi izbor.

"Holandska liga je idealna za razvoj mladh igrača. Meni je lepo u mom klubu Herenvenu, naravno, nije kao u PSV-u ili Ajaksu, ali meni je sada najvažnije da igram. Ima vremena za veće klubove", zaključio je Đuričić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đuričiću podstrek za budućnost

Izvor: RTS, 26.Apr.2011

Mladi fudbaler holandskog Herenvena Filip Đuričić izjavio je posle Skupštine Fudbalskog saveza Srbije na kojoj je proglašen za najperspektivnijeg srpskog igrača "da mu nagrada mnogo znači i da će mu biti veliki podstrek za budućnost"..."Ovo je dokaz da sam do sada u karijeri radio dobre stvari....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.