FSS će analizirati zašto je Zvezdi poništen gol

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS će analizirati zašto je Zvezdi poništen gol

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije najavila je da će razmotriti sve odluke arbitara donete tokom utakmica devetog kola, a da će posebna pažnja biti posvećena poništenom golu Crvene zvezde u ‘večitom derbiju’.
Fudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u 161. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << večititom derbiju rezultatom 2:0. Strelci za crno-bele bili su Sejduba Suma u 83. minutu i Zoran Tošić u nadoknadi vremena.
Pre ta dva gola, crveno-beli su postigli jedan. U 69. minutu Milunović je posle slobodnog udarca i gužve u šesnaestercu zatresao mrežu rivala. Ipak, sudija Jovanović je procenio da je golman crno-belih Stojković prethodno fauliran, pa je pogodak poništen.
Vrlo brzo, koliko već u utorak ili sredu sastaće se sudijska komisija i analizirati kolo za nama, posebno učinak arbitara u večitom derbiju. Situacija kod ponštenog gola Zvezde i prekršaja nad golmanom Stojkovićem zahteva posebnu analizu i tome ćemo posvetiti veliku pažnju – rekao je predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić u saopštenju.
Crno-beli su peti na tabeli sa 17 bodova iz sedam mečeva, dok Zvezda iz istog broja utakmica ima jedan više.

The post FSS će analizirati zašto je Zvezdi poništen gol appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić: Prvi gol u derbiju, konačno se i to desilo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2019

Fudbaler Partizana Zoran Tošić, strelac gola u pobedi protiv Crvene zvezde 2:0, rekao je da su crno-beli od starta pokazali da žele pobedu..."Mislim da se od prvog momenta videlo da želimo da pobedimo, da je pobeda imeperativ s obzirom da smo u zaostatku za Zvezdom. Nismo imali mnogo izbora i kalkulacija,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tošić: Konačno sam dao gol na derbiju

Izvor: B92, 23.Sep.2019, 10:43

Jedan od junaka Partizana Zoran Tošić bio je prezadovoljan zbog svog pogotka u 161. "večitom" derbiju...Zoran Tošić je pred kraj utakmice postavio konačan rezultat (2:0), a to je bio njegov prvi gol na derbiju u karijeri, a novinare je zanimalo da je Zoran isplanirao proslavu tog gola..."Svi me...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.