Izvor: Radio 021, 30.Avg.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Vošini navijači pisali grafite na Novom naselju, reagovala policija

Grupu navijača FK "Vojvodina" u četvrtak oko 21 čas na Novom naselju privela je policija nakon što su na nekoliko zgrada ispisali navijačke grafite, nezvanično saznaje 021.

Od očevidaca se može čuti da je interventna policija sa više vozila okružila navijače, pretresla ih i potom privela. Na društvenim mrežama su se pojavili komentari u kojima se navodi da se grupa od 30-40 navijača, nešto posle 20 časova, pojavila na Novom naselju i počela da crta grafite, a pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << su prekrečavali grafite koje su napisali navijači Crvene zvezde.

Svedoci navode da su policajci od navijača Voše, u bloku zgrada između Dušana Danilovića i Seljačkih buna, oduzeli farbu, sprejeve, ali i šipke i motke, navodno čak i aparat za zaprašivanje koji je u ovom slučaju bio pun boje.

Iz policije za sada nema informacija o ovom događaju.

Na fejsbuk stranici "Firma 1989", nešto posle ponoći, okačene su dve fotografije sa Novog naselja, uz poruku: "Novo naselje naš je kraj. Subota, 18:45. SVI NA SEVER".

Takođe, na instagram profilu "Balkanski navijač" pojavile su se fotografije privođenja navijača, kao i grafita koje su prethodno nacrtali.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Oko 21:00 sinoć 40 Firmaša je upalo na Novo Naselje. Napravili su 3 svoja grafita preko Zvezdinih i bili tu 40 minuta, zatim je policija došla po pozivu i uhapsila ih sve redom. #firma1989 #firmanovisad #fkvojvodina #graffiti #novonaselje

Објава коју дели Balkanski Navijači (@balkanskinavijaci) дана 30. Авг 2019. у 3:04 PDT

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.