FOTO-UBOD SA TRENINGA ZVEZDE: Delije, u privrženost Vujadina Savića ne morate da sumnjate!

Izvor: HotSport.rs, 20.Jun.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO-UBOD SA TRENINGA ZVEZDE: Delije, u privrženost Vujadina Savića ne morate da sumnjate!

Vujadin Savić poslednje je pojačanje Crvene zvezde. I dok traje debata da li je to dobar potez srpskog vicešampiona, detalj sa treninga crveno-belih pokazuje mnogo.

Mnogo puta Vujadin Savić je dokazivao da mu je Zvezda večito u srcu. Od, recimo, momenta kada je u Zvezdinoj majici potpisivao ugovor za Šerif, pa sve do novog povratka na Marakanu i novog detalja na njegovoj nozi.
To je primetio fotoreporter na pripremama crveno-belih na Zlatiboru i ovekovečio, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a sudeći prema reakcijama, navijačima se to itekako dopalo.
– Ne veruj im sine, i ponosan budi… – stojaće večno natpis na desnoj nozi Vujadina Savića.
FOTO: Facebook / FK Crvena zvezda

The post FOTO-UBOD SA TRENINGA ZVEZDE: Delije, u privrženost Vujadina Savića ne morate da sumnjate! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.