FMP lako protiv Dinamika za polufinale Kupa na debiju Čovića i Kuzmića

Izvor: B92, 14.Feb.2020, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP lako protiv Dinamika za polufinale Kupa na debiju Čovića i Kuzmića

Košarkaši FMP Železnika pobedili su Dinamik 98:73 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

FMP u hali Čair nijednog trenutka nije dopustio bilo kakvo izenađenje na debiju Filipa Čovića i Ognjena Kuzmića, prebačenih pre nekoliko dana iz Crvene zvezde.

Od starta su "panteri" preuzeli vođstvo, Dinamik se dobro držao u prvoj deonici, sve dok FMP nije stekao dvocifrenu razliku u drugoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i podizao je sve do kraja utakmice.

Najefikasniji na meču bio je Miloš Glišić iz Dinamika sa 17 poena, a tri manje imao je njegov saigrač Gregor Glas.

Kod FMP-a odličan je bio Stefan Pot sa 14 poena, Okben Ulubaj je dodao 12, Duop Rit 11, a Stefan Đorđević 10. Zapaženi su bili i Čović sa sedam i Kuzmić sa osam poena.

FMP u borbu za finale ide na pobednika preostalog četvrtfinala Partizan - Borac. Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Mega Bemaks.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PANTERI RUTINSKI DO POLUFINALA: FMP pojačan Kuzmićem i Čovićem lako sa Dinamikom

Izvor: Kurir, 14.Feb.2020

Košarkaši FMP-a pobedili su Dinamik 98:73 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u niškom "Čairu".

Nastavak na Kurir...

FMP bolji od Dimanika, u polufinalu sa Partizanom

Izvor: RTS, 14.Feb.2020

Košarkaši FMP-a savladali su ekipu Dinamika sa 98:73 u okviru četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. "Panteri" će se u polufinalu sastati sa Partizanom, koji je savladao čačanski Borac. . FMP je treća ekipa koja je osigurala...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.