FK Nepobedivi - Marka se osvrnula na Zvezdin učinak

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"FK Nepobedivi" - 'Marka' se osvrnula na Zvezdin učinak

Dan nakon što je Juventus doživeo prvi ovosezonski poraz u Seriji A, španska 'Marka' pozabavila se evropskim timovima koji još uvek nisu iskusili neuspeh.

Do juče je Juventus bio jedini tim iz "liga petice" koji nije imao poraz, ali je nakon gostovanja Đenovi i to promenjeno.

Pisali smo u nedelju da su posle poraza Juventusa ostala još samo četiri evropska kluba bez poraza u domaćim šampionatima.

Među njima je i beogradska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda, a spisak kompletiraju PAOK (Grčka), Slovan (Slovačka) i Makabi Tel Aviv (Izrael).

Upravo se tom temom pozabavila i španska 'Marka' koja je u današnjem tekstu pod naslovom "FK Nepobedivi" napravila osvrt na učinak četiri pomenuta kluba.

"Crvena zvezda je jako blizu osvajanja prvog mesta u regularnoj fazi Super lige drugu sezonu zaredom. Ostalo je tri kola do početka plej-ofa, a izabranici Vladana Milojevića imaju sedam bodova više od Radničkog iz Niša. Crvena zvezda, koja se takmičila u Ligi šampiona sa PSŽ-om, Liverpulom i Napolijem, trenutno ima 24 pobede i 3 remija na 27 utakmica", navodi se na sajtu španske 'Marke'.

Crvena zvezda je poslednji poraz u domaćem šampionatu doživela u jesen 2017. godine, pa sa više od 50 utakmica u nizu bez poraza predstavlja jedinstven primer u evropskom fudbalu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.