Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Avg.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Crvena zvezda: Liga šampiona u Beogradu!

Liga šampiona opet će se igrati u Beogradu! Crvena zvezda se plasirala u grupnu fazu najelitnijeg takmičenja UEFA posle dramatične utakmice u Salcburgu. Crvena zvezda je posle 0:0 pred praznim tribinama stadiona „Rajko Mitić“, odigrala 2:2 protiv Salcburga u Austriji. Zbog više postignutih golova u gostima crveno-beli će, posle šest neuspešnih pokušaja, konačno zaigrati u Ligi šampiona. … The post FK Crvena zvezda: Liga šampiona u Beogradu! appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Fudbal: Super liga Srbije 2018/19, 7. kolo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 30.Avg.2018, 09:03

Od 31. avgusta do 2. septembra, nastavlja se Super liga Srbije utakmicama 7. kola. U subotu i nedelju u Beogradu će biti odigrana tri meča. Crvena zvezda je gost Vojvodine pa Novosađani imaju šansu da možda i pobede crveno-bele koji su opijeni plasmanom u grupnu fazu Lige šampiona. Očekuje se...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.