FALĆINELI NE ŽELI DA SE ZAUSTAVI NA TITULI: Zna se šta je naš cilj, ostajemo fokusirani

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 14:37

FALĆINELI NE ŽELI DA SE ZAUSTAVI NA TITULI: Zna se šta je naš cilj, ostajemo fokusirani

"Veličinu ovog kluba pokazuje trenutak kada izađete na teren. Jednostavno, osetite neverovatnu energiju i snagu koja vlada u crveno-beloj porodici."

Crvena zvezda je osvojila 32. šampionsku titulu, četvrtu u nizu, a važan faktor u tom poduhvatu bio je italijanski napadač Dijego Falćineli.

- Srećan sam zbog osvajanja prve titule u karijeri. Hvala saigračima i stručnom štabu što su me sjajno prihvatili. Ponosan sam na fenomenalnu godinu u Zvezdi - počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Falćineli.

Govorio je centarfor Zvezde o pobedničkom mentalitetu koji ide uz klub iz Ljutice Bogdana.

- Dosta sam napredovao u Crvenoj zvezdi, naročito na mentalnom nivou. Crveno-beli uvek idu na pobedu i imaju visoko postavljene ciljeve i to je ono što me je ojačalo na psihičkom planu. Ponekada pobedimo rivale visokim rezultatom, ali iako to izgleda lako, to nije jednostavno na terenu. Ali, trener Stanković je usadio u nas pobednički mentalitet i uvek ističe da je važan snažan karakter. Smatram da naš šef stručnog štaba odlično radi svoj posao i zbog toga sam iskoristio svaku priliku da nešto naučim od njega.

Italijan ima samo reči hvale kada je reč o Crvenoj zvezdi.

- Veličinu ovog kluba pokazuje trenutak kada izađete na teren. Jednostavno, osetite neverovatnu energiju i snagu koja vlada u crveno-beloj porodici. Znam koliko je Zvezda važna za ovaj grad, državu i naravno njene fantastične navijače. Ovde uvek postoje najviše ambicije i uveren sam da će Crvena zvezda imati sjajnu budućnost, jer klub želi konstantan napredak. Iza nas je jako težak period, jer smo prethodnih meseci često igrali u visokom ritmu. Nije lako igrati utakmice svaki treći dan. Ipak, smatram da smo fanstastično odigrali u domaćem prvenstvu, kao i da smo bili sjajni u Ligi Evrope. Polako se približava kraj šampionata i privodimo sezonu kraju. Međutim, naš cilj od starta je dupla kruna, tako da je važno da ostanemo fokusirani do kraja i nadam se da bi osvajanje Kupa Srbije bila najbolja nagrada za nas - zaključio je Falćineli.

Fulam još može da se nada opstanku, ali Čelsi se grčevito trudi da zadrži mesto koje vodi u Ligu šampiona i favorit je sa kvotom 1,50. Uostalom, Fulam je na Stamfordu slavio samo jednom iz 26 pokušaja, a iz poslednjih pet kola ima samo bod. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Čelsi – Fulam.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Falčineli: Zvezda ima sjajnu budućnost

Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2021

"Veličinu ovog kluba pokazuje trenutak kada izađete na teren"....Crvena zvezda je osvojila 32. šampionsku titulu, četvrtu u nizu, a važan faktor u tom poduhvatu bio je italijanski napadač Dijego Falćineli. Na 19 utakmica postigao je devet pogodaka. Ali iskusni golgeter kaže da posao još nije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.