Evo šta je presudilo kada je Boaći birao između Srbije i Španije

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je presudilo kada je Boaći birao između Srbije i Španije

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći "naplatio" je odlične partije u dresu Crvene zvezde pošto je u poslednje vreme redovan član reprezentacije Gane, a medijima u svojoj zemlji objasnio je da je umesto u Srbiji mogao da završi na nekoj drugoj lokaciji.

– U Srbiju sam otišao nakon razgovora sa menadžerom. Imao sam ponude iz Španije, kao i još nekih u Evropi i odbio sam ih. Odbio sam ih verovatno zbog toga jer sam video da Zvezda igra napadački fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji meni lično odgovara. Tokom karijere sam igrao sam za Sasuolo i Atalantu, timove koji su u sredini tabele. Shvatio sam da je za mene bolje da postižem mnogo golova i odem u tim koji će se boriti za titulu. To je uticalo na moju odluku da odem u Srbiju - rekao je Boaći, a prenosi Sportska centrala.

Gana je trenutno na trećem mesti u svojoj kvalifiakcionoj grupi, a u subotu će gostovati selekciji Ugande i pokušaće da popravi svoju poziciju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Boaći otkrio - Evo zašto Zvezda!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2017

Momak je razmišljao racionalno, a daleko od toga da su slavni dani Zvezdine prošlosti presudili kada je donosio odluku...Često je u prethodnih nekoliko meseci navijačima Crvene zvezde prolazilo kroz glavu kako je klub "dobio džek-pot" u trenutku kada je Ričmonda Boaćija ubedio da potpiše ugovor...Reprezentativac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.