Evo kako su navijači Crvene Zvezde odali počast poginulim članovima hora Aleksandrov

Izvor: Press, 30.Dec.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako su navijači Crvene Zvezde odali počast poginulim članovima hora "Aleksandrov"

Ruska Gazeta, Sport i specijalizovani portali konstatuju kako su navijači Crvene zvezde još jednom potvrdili da su Rusi i Srbi braća, a mnogobrojnim citaoci su se u komentarima zahvalili na podršci u teškim trenucima
Ruski mediji opširno su izvestili o potezu navijaca Crvene zvezde koji su uoči meča između košarkaša srpskog tima i moskovskog CSKA odali poštu clanovima hora >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ruskih oružanih snaga "Aleksandrov", koji su nastradali u avionskoj nesreći.

Ruska Gazeta, Sport i specijalizovani portali konstatuju kako su navijači Crvene zvezde još jednom potvrdili da su Rusi i Srbi braća, a mnogobrojnim citaoci su se u komentarima zahvalili na podršci u teškim trenucima. Posebno se izdvojio komentar jednog navijača koji je napisao da je šteta što Srbija i Rusija nisu susedi.

Zahvalnost navijacima Crvene zvezde izneli su i navijaci moskovskog Spartaka, koji su u bratskim odnosima sa pristalicama beogradskog kluba.

Uoči utakmice između Zvezde i CSKA u beogradskoj Areni preko razglasa je emitovana pesma "Tamo daleko" koju je ansambl "Aleksandrov" izvodio u jednom od ranijih gostovanja u Beogradu.

Istovremeno, navijaci su razvili transparent na kome je pisalo: "Nek se pesma ovog hora od 20 000 članova do neba čuje u jedan glas, nek se čuje hvala i dalje pevajte za nas", a svi prisutni u hali ustali su dok je emitovana pesma.

Košarkašku utakmicu pratio je iz lože ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin.

Zvezda je savladala CSKA 78:67.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.