Englezi pitali Žuleta za nameštaljku - Evo šta im je poručio!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi pitali 'Žuleta' za "nameštaljku" - Evo šta im je poručio!

Defanzivac Crvene zvezde otkrio je za engleski "San" šta misli o aferi "nameštaljka" koja je lansirana pre desetak dana.

Dva dana uoči duela Liverpula i Crvene zvezde na "Enfildu" Filip Stojković je u razgovoru za engleski tabloid "San" govorio o aferi koja je bacila ljagu na srpskog šampiona.

Upitan da prokomentariše navode lista "L'Ekip" u kojima se tvrdi da je utakmica sa Pari Sen Žermenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bila nameštena Filip Stojković je imao kratak i jasan odgovor.

"Ne želim da komentarišem te koještarije i gluposti", rekao je Stojković, a potom obrazložio svoj stav.

"Mi smo u jako teškoj grupi, sa velikim klubovima i njihovim timovima. Lierpul, PSŽ i Napoli imaju neverovatne igrače i ogromne organizacije i finansijsku moć iza timova. Razlika između nas i njih je velika. Nažalost, osetili smo to u Parizu", objasnio je popularni "Žule".

Kada je reč o nastupajućoj utakmici sa Liverpulom Filip Stojković je apostrofirao napadački potencijal Klopovog tima.

"Brzi su, tehnički nadareni i igraju vanserijski sa loptom i bez lopte. Možda je samo PSŽ sa Kavanijem, Nejmarom i Mbapeom uporediv sa njima. Liverpul nema slabih tačaka. Nadamo se da oni neće odigrati na vrhunskom nivou, ali su veliki favoriti", kazao je desni bek Crvene zvezde.

Recept za suprotstavljanje "Redsima"?

"Kako da se takmičite sa njima? Dajte više od onoga što možete, igrajte fudbal svog života i nadajte se da oni neće biti najbolji što mogu", zaključio je Stojković.

Utakmica 3. kola Lige šampiona između Liverpula i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.