Eksplodirao džip u blizini stadiona Crvene zvezde

Izvor: Radio 021, 01.Sep.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao džip u blizini stadiona Crvene zvezde

U Beogradu je u Ulici Ljutice Bogdana ispred broja 2 eksplodirao automobil, a od siline eksplozije na toj i susednim zgradama popucala su stakla.

Džip je eksplodirao oko 8:30h, na parkingu ispred zgrade u blizini stadiona Crvene zvezde, a povređenih nije bilo.

U Hitnoj pomoći su naveli da su uzakazli pomoć jednoj ženi zbog pretrpljenog šoka. Džip je u potpunosti uništen, a ima oštećenja i na drugim kolima.

Ta kola su tokom poslednjih meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vozili voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić, piši beogradski mediji.

Aleksić se dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, piše "Blic", dodajući da se on na neko vreme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje. Kako piše list, Aleksić je od ranije poznat policiji i svojevremeno je bio i na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

Autor: Beta, Tanjug
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBIJALA PRETNJE PRE EKSPLOZIJE? Jeziva ispovest voditeljke ŠOKIRALA naciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018

Sumnja se da je meta bio njen dečko..Voditeljka Dušica Jakovljević, nakon što je bombom raznet džip koji je poslednjih meseci vozila, policiji je ispričala da je u prethodnom periodu dobijala pretnje...Pročitajte i:..Kako nezvanično saznaju beogradski mediji, džip koji je jutros eksplodirao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

(FOTO) Evo kako izgleda dečko Dušice Jakovljević koji je proteklih meseci vozio RAZNETI DŽIP

Izvor: Blic, 01.Sep.2018

Voditeljka "Pinka" Dušica Jakovljević u još uvek je šoku zbog incidenta koji se jutros dogodio kod stadiona Crvene Zvezde, kada je u ulici Ljutice Bogdana eksplozivnom napravom raznet džip koji su proteklih meseci vozili ona i njen emotivni partner Jovica Aleksić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.