Eksplodirao auto voditeljke TV Pink kod stadiona Crvene zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplodirao auto voditeljke TV Pink kod stadiona Crvene zvezde

Džip koji je jutros eksplodirao nedaleko od stadiona Crvene zvezde u vlasništvu je Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić, piši beogradski mediji, navodeći da se veruje da je meta bio Aleksić.

Aleksić se dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, piše "Blic", dodajući da se on na neko vreme zbog neraščišćenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje.

Kako piše list, Aleksić je od ranije poznat policiji i svojevremeno je bio i na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

I "Kurir" piše da je, prema nezvaničnim saznanjima, Aleksić bio meta napada i da je on kum Dragana Trišića Triše, koji je ubijen u martu ove godine, u Žarkovu.

Voditeljka je posle eksplozije izjavila da joj je teško i da ne zna šta se dešava.

Na području Autokomande jutros začula se snažna eksplozija, a prema informacijama Tanjuga s lica mesta džip, koji je eksplodirao u blizni vrtića "Duga", u potpunosti je uništen, tom prilikom nije bilo povređenih.

Automobil je eksplodirao na parkingu ispred stambene zgrade u neposrednoj blizini stadiona Crvene zvezde.

Ima oštećenja i na drugim kolima, a popucali su prozori na okolnim zgradama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.