Ekip: Otvorena istraga o meču PSŽ – Zvezda

Izvor: RTS, 12.Okt.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekip: Otvorena istraga o meču PSŽ – Zvezda


Evropska fudbalska unija upozorila je francuske vlasti da postoji sumnja u pokušaj nečasnih radnji uoči meča fudbalera Pari Sen Žermena i Crvene zvezde (6:1) u Parizu u Ligi šampiona, prenosi ugledni francuski sportski list Ekip. Ekip ipak ističe da "nema konkretnih dokaza. Sve mogućnosti su otvorene. I da je meč namešten, ali i da je neko maliciozno pokušao da naškodi ugledu Crvene zvezde".
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

L'Ekip: Funkcioner Zvezde hteo da se kladi na ubedljiv poraz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2018

Ugledni francuski sportski list L'Ekip objavio je da je UEFA obavestila francusko tužilaštvo da je jedan od visokih funkcionera Crvene zvezde pokušao u kladionicama da uplati pet miliona evra na poraz šampiona Srbije protiv Pari Sen Žermena od pet golova razlike...L'Ekip navodi da su nekoliko dana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.