EKSPRESNO: Crvena zvezda dovela novog stratega za Ligu šampiona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 11:59

EKSPRESNO: Crvena zvezda dovela novog stratega za Ligu šampiona!

Nije se čekalo puno.

Crvena zvezda je osvajanjem Omladinske lige Srbije obezbedila učešće u Ligi šampiona za mlade, a bisere rođene 2003. godine i mlađe će naredne sezone predvoditi Marko Neđić,  mladi trener će tako zameniti Slavoljuba Đorđevića koji je iznenađujuće napustio klub iz Ljutice Bogdana.

- Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom. Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere - ističe glavni trener naše Omladinske škole Nikola Jelić.

Omladinci će se ponovo okupiti 8. juna kada će Marko Neđić izvršiti prozivku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.