Dženkins posle pobede: Moramo još bolje u odbrani VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženkins posle pobede: Moramo još bolje u odbrani VIDEO

Čarls Dženkins, bek Crvene zvezde, veruje da njegov tim mora da bude još bolji u odbrani.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Valensiju u 11. kolu Evrolige šutem Lorenza Brauna u poslednjoj sekundi.

Dženkins kaže da sve ima bolji ukus kada pobedite.

"Sve ima bolji ukus kada pobedimo. Hrana, voda, bolje spavate... Dobro se osećam. Ovo je bio korak u pravom smeru. Pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo iskusan tim kao ekipa koja nije zajedno dugo i koja je imala promenu trenera. Mogli smo i bolje, mogli smo da budemo fokusiraniji u odbrani, ali to je to", izjavio je Dženkins.

Dženkins je objasnio da je saigrače u nekoliko navrata tokom utakmice morao da "podseti" da igraju odbranu.

"Defanzivno moramo da budemo još bolji. Imali smo dosta otvorenih šuteva i slobodu u napadu i mislim da smo u par navrata zaboravili da odradimo neke stvari u odbrani", dodao je Amerikanac sa srpskim pasošem.

Čarls je prokomentarisao i šut za pobedu Lorenza Brauna.



"Zo je tih tip. Njega nije uzdrmao taj trenutak. Taj šut je pogodio više puta na treningu. Ovo smo zaslužili, znali smo da će sreća ponovo da nas pogleda jer smo naporno radili. To je košarka, uvek ćete imati uspone i padove", z
aključio je Dženkins.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.