Džejms posle Makabijevog gostovanja Zvezdi: Najluđa dvorana u mom životu!

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džejms posle Makabijevog gostovanja Zvezdi: Najluđa dvorana u mom životu!

Šon Džejms, povređeni centar Makabija koji nije igrao protiv Crvene zvezde Telekom, pohvalio je atmosferu u hali Pionir u kojoj su gosti iz Tel Aviva posle velike drame trijumfovali sa 76:78.

"Sjajna utakmica, oba tima su odigrala jako dobro. Ovo je najluđa i najbučnija dvorana u kojoj sam bio u životu. Mislim da smo do kraja uradili više pozitivnih stvari i zasluženo pobedili", rekao je Džejms.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džejms posle Makabijevog gostovanja Zvezdi: Najluđa dvorana u mom životu!

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Šon Džejms, povređeni centar Makabija koji nije igrao protiv Crvene zvezde Telekom, pohvalio je atmosferu u hali Pionir u kojoj su gosti iz Tel Aviva posle velike drame trijumfovali sa 76:78.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.