Dupla potvrda, Zvezda uskoro dobija veliko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupla potvrda, Zvezda uskoro dobija veliko pojačanje!

Košarkaški klub Crvena zvezda mts uskoro će, po svemu sudeći, biti jača za iskusnog košarkaša.

Preneli smo pre par dana da su iz Italije stigle informacije da je Kej Si Rivers na pragu prelaska u redove srpskog šampiona.

Ovaj američki košarkaš ima veliko iskustvo u evropskoj košarci, igrao je za brojne klubove u Italiji, Francuskoj, Španiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Grčkoj i Nemačkoj, a sa ekipom madridskog Reala je 2015. osvojio i Evroligu.

Važi za izuzetnog šutera, pokriva pozicije dva i tri i nema sumnje da bi bio strašno pojačanje za "crveno-bele".

Da pregovori postoje potvrdio je i direktor Ređo Emilije, za koju Rivers trenutno nastupa, Filipo Baroci, koji je izjavio da je sam košarkaš tražio da napusti klub i preseli se u redove Crvene zvezde.

"Ne mogu da poreknem da je igrač tražio da ide i da su pregovori u toku. Znaćemo više u narednim danima", izjavio je Baroci, prenosi "Sportando".

Osim njegove izjave, jasan znak da je Rivers na pragu Zvezde je i to što je Ređo Emilija postigla dogovor sa američkim šuterom Majklom Diksonom.

Dikson je prvi deo sezone proveo u Izraelu u dresu Bnei Herzlije, u pitanju je još jedan dobar šuter, koji će jasno zameniti Riversa u Ređani.

Dakle, ostaje još da Crvena zvezda ozvaniči dolazak Kej Si Riversa, a to se može očekivati svakog trenutka.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stigao ''Kej Si'' Rivers i poslao moćnu poruku! Šta mu Zvezda nudi?

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019

Odlični košarkaš doputovao u Beograd, dao i prvu izjavu, da li su ostale još samo formalnosti?..Ono što se najavljuje već nekoliko dana, sve je bliže ozvaničenju...Preneli smo jutros da je tridesetdvogodišnji američki šuter ''Kej Si'' Rivers okončao saradnju sa Ređo Emilijom i da bi već...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.