Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2020, 10:15

Došao, video, završio: Napredak ne računa na Oumarua

Ako se vrati Marko Mišković moguć je i povratak Kamerunca

Došao je kao najzvučnije pojačanje zimskog prelaznog roka, debitovao početkom marta protiv novosadskog Proletera, a onda – nestao. Kako sad stvari stoje, Abubakar Oumaru se neće vraćati u Srbiju do kraja ove sezone, pa je Napredak prinuđen da planove u susret završna četiri kola kroji bez 33-godišnjeg Kamerunca.

Nekadašnji krilni napadač Crvene zvezde, OFK Beograda, Vojvodine i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana trenutno je u otadbžini. Ne namerava da se zaputi za Kruševac, tako da novi trener Dragan Ivanović ne računa za njega u pripremi nastavka prvenstva.

On je došao na poziv Marka Miškovića, a kada je nastupilo vanredno stanje otišao je kući, u Kamerun. Da li će se vraćati, zavisi hoće li predsednik u ostavci ostati u klubu, ali do kraja ovog prvenstva na Oumarua ne računamo”, pojasnio je Bojan Miladinović, potpredsednik Napretka, u razgovoru za Sportski žurnal.

Kruševljane čeka neizvesna sudbina. Kad je reč o finansijama, i dalje nema informacija da li je Crvena zvezda uplatila dug na ime transfera Miloša Vulića i Alekse Vukanovića. Bude li priliva novčanih sredstava biće i lakši život kluba.

Možda budžet neće biti na prešađnjem nivou, ali Napredak će uvek biti veliki klub, siguran sam da je mnogim igračima čast da nose naš dres. Onim mlađima posebno, jer Napredak je uvek u žiži interesovanja, odlična sredina za afirmaciju. Razlog više za dolazak pod Bagdalu sada je i trener Dragan Ivanović. Imaće sjajnog učitelja i priliku da krenu stopama njegovih ranijih đaka, koji su zaigrali i u Ligi šampiona”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ponedeljak je prvi radni dan na stadionu “Mladost” posle ukidanja vanrednog stanja. Napredak počinje pripreme za mečeve sa niškim Radničkim, Voždovcem, Mladosti i Spartakom, kako bi priveo kraju turbulentnu sezonu.

Nije nam u ovom šampionatu išlo kako smo priželjkivali. Krenuli smo sa trenerom Predragom Roganom, a kada je on, nezadovoljan rezultatima, podneo ostavku, odlučili smo da pružimo šansu Ivanu Stefanoviću, koji je godinama bio asistent u stručnom štabu. Posle senzacionalne pobede nad Partizanom u Beogradu, savladali smo Mačvu u Kruševcu i računali smo da je u potpunosti „ispekao zanat”, ali prolećni rezultati mu nisu išli u prilog i usledila je nova promena na kormilu. Verujem da će biti, treća – sreća i ubeđen sam da je Dragan Ivanović garancija uspeha”, dodao je Bojan Miladinović.

(FOTO: MN Press)

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.