Dolazak Stankovića u Zvezdu ga je preporodio, evo u čemu je tajna!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 09:11

Dolazak Stankovića u Zvezdu ga je preporodio, evo u čemu je tajna!

Ivanić blista pod palicom novog šefa struke.

Mirko Ivanić igra kao preporođen od dolaska Dejana Stankovića na klupu Crvene zvezde.

Naročito se to ogleda u partijama nakon pandemije, u poslednje tri zvanične utakmice postigao je tri gola i upisao isto toliko asistencija.

U razgovoru za Sportski žurnal, ofanzivni vezista je otkrio u čemu je tajna.



"Prvog dana povratka na teren posle koronavirusa, Mister mi je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šta bih mogao da popravim. Osećam veliku podršku, a ja sam promenio odnos prema treningu. I u toj kombinaciji sve dolazi na svoje. Nagrađen sam za prethodni period. Ne bih da veličam šta sam uradio, niti sebe, ali ne mogu da kažem da mi ne znači što sam počeo da igram bolje. Put je jasan, moram da nastavim, kao i cela ekipa"
, rekao je reprezentativac Crne Gore.

"Crveno-beli" žele da poprave utisak iz prošlogodišnjeg finala Kupa Srbije kada je Partizan slavio na Marakani.

"Na našem stadionu smo tada razočarali, hoćemo da se iskupimo za to. Svaki derbi je poseban, ovaj je sigurno važniji od prethodnog u prvenstvu. Igra se 90 minuta za finale, želimo da budemo u završnici", kazao je Ivanić

"Njihovo domaćinstvo neće imati preveliki značaj. Na stadionu će biti dosta naših navijača. Ulog je veliki i naš cilj se ne menja. Hoćemo duplu krunu. To je svaki put cilj kada počinjemo sezonu. Sa prethodnim trenerom nismo uspeli da osvojimo kup, ali smo imali druge uspehe. Stanković je uneo nove stvari, ima ogromnu želju i motiviše nas. I mi smo motivisani jer znamo koliko sve ovo znači klubu", svestan je fudbaler.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.