Dodatne informacije sa Marakane, Zvezdina televizija biće dostupna širom sveta, evo i kako! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatne informacije sa ''Marakane'', Zvezdina televizija biće dostupna širom sveta, evo i kako! (foto)

Utorak je veoma važan dan za crveno-belu porodicu.

Preneli smo tokom popodneva, Zvezda TV je danas svečano otvorena, a sa emitovanjem programa počeće u utorak u 12 časova.

Večeras se Crvena zvezda ponovo oglasila tim povodom na Instagramu i detaljno objasnila svojim navijačima na koji način će moći da prate Zvezda TV, bez obzira gde se nalaze.

''Zvezda TV će se emitovati na kanalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 320 u SD formatu i na kanalu 720 u HD formatu.





Televizija će biti dostupna na teritoriji Srbije u okviru Telekomovog mts TV servisa kao i u okviru Supernove.





Takođe, televizija će biti dostupna na teritoriji BiH putem TV servisa m:tel-a Banja Luka, na teritoriji CG putem TV servisa m:tel -a Podgorica, a putem Telekomove OTT platforme GO4YU, televizija će biti dostupna u Evropi i svetu bez teritorijalnog ograničenja'', ističu iz Zvezde.

-

View this post on Instagram

5.11. | Tačno u podne kreće ZVEZDA TV!⭐️ Zvezda TV će se emitovati na kanalu 320 u SD formatu i na kanalu 720 u HD formatu. Televizija će biti dostupna na teritoriji Srbije u okviru Telekomovog mts TV servisa kao i u okviru Supernove. Takođe, televizija će biti dostupna na teritoriji BiH putem TV servisa m:tel-a Banja Luka, na teritoriji CG putem TV servisa m:tel -a Podgorica , a putem Telekomove OTT platforme GO4YU, televizija će biti dostupna u Evropi i svetu bez teritorijalnog ograničenja.🔴⚪️ #crvenazvezdafk #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Nov 4, 2019 at 11:51am PST

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.