Dobrić: Nametnuli smo svoj ritam od početka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Okt.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrić: Nametnuli smo svoj ritam od početka

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić, posle pobede protiv Fenerbahčea u drugom kolu Evrolige, rekao je da je ekipa odigrala odlično u odbrani.

"Mislim da smo od početaka meča nametnuli svoj ritam. Prvenstveno u odbrani, u napadu je možda bilo problema, ali smo u odbrani radili sve što smo zacrtali pre utakmice. Kada ovakva ekipa postigne 56 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poena na utakmici, znate da ste dobro igrali odbranu. Igrali smo fizički, izašli smo da se 'pobijemo' sa njima da ne odigraju onako kako žele i to smo uspeli", rekao je Dobrić novinarima posle meča.

On je rekao da nema vremena za radovanje i da se okreću novoj utakmici.

"Nema vremena za radovanje, tek je druga utakmica u Evroligi. Ima još mnogo da se igra. Okrećemo se utakmici u nedelju, stiže nam ekipa Budućnosti. Moramo da usresredimo ma to".

Dobrić je postigao važne poene u trenutku kad je Fenerbahče bio bližu da meč odvede u drugom pravcu.

"Ne bih rekao da sam ja rešio meč, doneo sam neku energiju, jer sam takav igrač. Pokušavam svaki put kada uđem sa klupe da podignem ekipu".

Dobrić je istakao i da je zadovoljan atmosferom i navijačima, a osvrnuo se i na uvrede pristalica crveno-belih na račun Nikole Kalinića.

"Sigurno mu je bilo teško da sluša... Nismo ništa pričali, samo sam mu poželeo sreću u nastavku i da ostane zdrav", zaključio je Dobrić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Perperoglu: Ovakva igra ključ za celu sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2019, 08:35

Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu, posle pobede protiv Fenerbahčea u Evroligi, rekao je da su crveno-beli ostvarili važan trijumf zahvaljujući dobroj igri u odbrani...Crveno-beli su sinoć u drugom kolu Evrolige pobedili turski tim 68:56 pred više od 16.000 navijača u Štark areni..."Dobra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.