Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 11:17

Đorđe Despotović u centru pažnje: Širokov ga hvali, treneri čuvaju (VIDEO)

Srušio je Spartak, može li i Zenit?

Istok baš prija Đorđu Despotoviću. Odlične partije u Kazahstanu dovele su bivšeg napadača Crvene zvezde u Rusiju, gde je posle Orenburga nastavio da pogađa i za Rubin.

U 16 utakmica ove sezone dao je devet golova i imao dve asistencije, a trenutno je u centru pažnje zbog rušenja moskovskog Spartaka. S dva pogotka bio je junak pobede gostujućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tima, pa se u Kazanju sada s razlogom nadaju da bi njihovi fudbaleri mogli do tri boda i protiv vodećeg Zenita, idućeg ponedeljka kod kuće. Ta pobeda uključila bi ih u borbu za izlazak na međunarodnu scenu i, ako bi nastavili da igraju kao na premijeri drugog dela sezone, možda uspeju da dostignu drugoplasirani CSKA, koji trenutno beži šest bodova na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Svakako, optimizam vlada u timu Rubina, što pokazuje snimak sa treninga i špalir saigrača u čast Đorđa Despotovića. Zanimljiv je i komentar nekog od članova stručnog štaba, koji dobacuje igračima da ga ne udaraju po glavi i nogama. Jer, treba čuvati ono što donosi golove timu.

???? «По ногам не надо, по голове не надо, не бейте»

Бережный коридор для именинника Деспота ???????????? pic.twitter.com/CUmMybj7k3

Upravo je nepredvidiv način na koji Despotović pogađa nešto što je istakao bivši reprezentativac Rusije, Roman Širokov, koji je Srbina istakao kao najboljeg napadača tamošnje Premijer lige. Boljeg od Zenitovog ubojitog tandema Artem Dzjuba - Sardar Azmun.

"Despotović je raznovrsniji", kratko je obrazložio čuveni ruski vezista.

Očekuje se da ime Đorđa Despotovića bude na današnjem spisku novog selektora Orlova, Dragan Stojkovića Piksija. Ljubiša Tumbaković ga je redovno pozivao, ali još nije debitovao za nacionalni tim.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.