Đenka menja grad, ne i boje na dresu

Izvor: RTS, 18.Jun.2020, 20:51

Đenka menja grad, ne i boje na dresu

Američki bek Čarls Dženkins napustiće Crvenu zvezdu i preseliti se u Pirej, u redove grčkog Olimpijakosa, saznaje RTS.
Prema informacijama koje je portal RTS-a dobio iz Grčke, ljubimac navijača Zvezde seli se kod ”braće iz Pireja”, na insistiranje trenera Jorgosa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Barcokasa, o čemu smo već pisali.

Dženkins, koji je u tri navrata nosio dres kluba sa Malog Kalemegdana, načelno je sa grčkim gigantom dovorio saradnju na 1+1 godinu, i to za veći novac nego što je ove godine zarađivao u Beogradu (oko 300.000 dolara).
Očekuje se saradnja bude ozvaničena do kraja nedelje.
Dženkins je ove sezone u Evroligi imao prosek od 3,4 poena i 2,2 skoka. 
Podsetimo, Crvena zvezda je danas ostala i bez Kevina Pantera, koji je prešao u Milano.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva udarca za Zvezdu u jednom danu " Dženkins odlazi s Malog Kalemegdana

Izvor: B92, 18.Jun.2020

Čarls Dženkins naredne sezone nosiće dres Olimpijakosa, prenose mediji, a i menadžer Miško Ražnatović je zagonetnom porukom indirektno potvrdio...Ražnatović je na Tviteru napisao "Blizina Maratonskog polja je cilj svih maratonaca"...Ovaj tvit je specijalizovani košarkaški novinar Emilijano...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.