Dika Stojanović: Verujem u Borjana, Zvezda samo može da dobije u Minhenu

Izvor: RTS, 17.Sep.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dika Stojanović: Verujem u Borjana, Zvezda samo može da dobije u Minhenu

Legendarni golman Crvene zvezde Stevan Dika Stojanović, kapiten tima koji je u čuvenom polufinalu Kupa šampiona 1991. godine eliminisao Bajern, izjavio je da sadašnja generacija crveno-belih nema šta da izgubi jer je već plasmanom u elitu napravila veliki uspeh.
"Sastaju se dva velika tima, nadam se lepoj fudbalskoj predstavi. Zvezdini fudbaleri nemaju šta da izgube, samo mogu da dobiju, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobro odigraju i pokažu šta znaju", rekao je Stojanović Tanjugu.

On je dodao da ne bi imao ništa protiv da se ponovi rezultat iz 10. aprila 1991. kada je Zvezda pobedila u Minhenu 2:1.
"Bilo bi odlično, da Zvezda postigne gol, ostvari povoljan rezultat, ali šta god da urade momci su već napravili veliki uspeh jer su drugu godinu zaredom u Ligi šampiona".
Stojanović kaže da je siguran kako će naslednik na golu Milan Borjan sjajno odraditi posao.
"Viđamo se svaki dan, on je iskusan golman, odrađuje svoj posao profesionalno i nadam se da će i ovaj put biti na visini zadatka", poručio je Stojanović.
Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde na programu je u sredu od 21 sat.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.