“Delije” zaključale Hrvata koji ne zna ćirilicu

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Delije” zaključale Hrvata koji ne zna ćirilicu

Kao javne ličnosti, fudbaleri bi motrali da paze šta pričaju. U suprotnom, proći će kao Karlo Bartolec. Hrvat iz Kopenhagena već se po društvenim mrežama našao na meti komentara navijača Crvene zvezde. Posle penal trilera na Parkenu, nije imao kud nego da zaključa profil na Instagramu!
Na meču Atromitos – Legija, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za pobedu domaćina.
Šta je to Bartolec rekao posle beogradskih 1:1?
– Mislim da ćemo proći. Oni su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ekipa sa dva lica, mnogo su biolji kod kuće nego na strani. Imaju Marina i Bena kao kvalitetne igrače, ostalo je sve prosek. U Beogradu igraju na krilima publike. Videlo se i prošle sezone kako su odigrali protiv Napolija i Liverpula, na strani su dobijali “porcije” – rekao je Bartolec.
Hrvatski mediji su preneli i njegov odgovor na pitanje da li je video transparent “delija”. Radilo se o citatu iz pesme “Horda” Jovana Dučića, a poruka je bila posvećena godišnjici progona Srba iz Hrvatske.
– Video sam da su imali neke poruke. Nikada nisam učio ćirilicu da bih pročitao šta piše, nije me ni interesovalo. Oni imaju svoje, ja poštujem svoje i to je to – rekao je hrvatski fudbaler.
Bartolec je na kopenhagenskoj blatnjavoj tački imao drugu meč loptu za prolaz njegovog tima u plej-of rundu. Šutnuo je na tribine. Ostalo je istorija.

The post “Delije” zaključale Hrvata koji ne zna ćirilicu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.