Delije pristižu u Vršac - Milenijum se lagano puni (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delije" pristižu u Vršac - "Milenijum" se lagano puni (video)

Sat vremena pre početka evroligaškog duela između Crvene zvezde Telekom i Anadolu Efesa navijači lagano pristižu u halu "Milenijum" i popunjavaju tribine.

Poslednja utakmica osmog kola TOP 16 faze u grupi "E" biće odigrana u hali "Milenijum" u Vršcu koja je silom prilika postala dom košarkaša Crvene zvezde Telekom.

Aktuelni šampion Srbije morao je da se preseli u Vršac i da ekipu Anadolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Efesa ugosti u "Milenijumu" zbog zauzetosti beogradskih dvorana, što nikako ne ide na ruku Crvenoj zvezdi Telekom.

Jasno je da bi okršaj dva tima na parketu hale "Pionir" predstavljao totalno drugačiju priču od onoga što nas čeka u "Milenijumu", ali crveno-beli nisu imali izbora.

Hala "Milenijum" može da primi blizu 5.000 duša pa ostaje da se vidi kakvu će atmosferu "Delije" napraviti večeras u Vršcu.

Sat vremena pre početka utakmice tribine "Milenijuma" lagano se popunjavaju, a evo i delića atmosfere iz Vršca.

Milenijum se jos popunjava https://t.co/UFAeKx68W3

— Bojan Brezovac (@Breza89) February 26, 2016
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) I VRŠAC SREĆAN CRVENO-BELIMA: Zvezda pobedila Dudin Efes i napravila veliki korak ka TOP 8

Izvor: Kurir, 26.Feb.2016

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Efes u vršačkom "Milenijumu" u utakmici 8. kola Grupe E TOP 16 faze Evrolige 91:82...Crveno-beli su sada na deobi trećeg mesta u grupi, sa skorom 5-3, koliko ima i Panatinaikos. Efes je peti sa 3-5!..Dakle, tim Dejana Radonjića ima dve pobede prednosti i bolji...

Nastavak na Kurir...

Efes pao u Vršcu, Zvezda gazi ka Top8!

Izvor: B92, 26.Feb.2016

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Anadolu Efes u Vršcu sa 91:82, u duelu 8. kola Top16 faze u Evroligi. Ekipa Dejana Radonjića ostvarila je praktično duplu pobedu protiv skupocenog tima Dušana Ivkovića, pošto je slavila ubedljivije nego što je poražena u Istanbulu i ukoliko ekipe budu imale...

Nastavak na B92...

"Delije" NISU nadjačale himnu Evrolige! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016

Još pre početka utakmice osmog kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Anadolu Efesa videli smo zašto su "Delije" bile razočarane što će meč biti odigran u hali "Milenijum"...Navijači Crvene zvezde Telekom ostali su razočarani kada je klub saopštio da će utakmica osmog kola...

Nastavak na Sportske.net...

Javite Evroligi da se igralo u Vršcu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 00:20

Promena dvorane u kojoj je Crvena zvezda Telekom u petak odigrala svoj evroligaški meč napravila je problem i ljudima koji rade za elitno košarkaško takmičenje...Navijačima Crvene zvezde Telekom nije bilo teško da prevale osamdesetak kilometara dug put i podrže voljeni tim u duelu sa Efesom koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.