Delije kritikuju i pored pobede, od velikog pojačanja ovo nisu očekivali (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'' kritikuju i pored pobede, od velikog pojačanja ovo nisu očekivali (TVITOVI) (foto)

Naravno, raduju se pobedi, ali su svesni da u ekipi Crvene zvezde i dalje ne ''štima'' sve kako treba.

Crvena zvezda je večeras uspela da savladala Partizan sa 70:68 u derbiju 20. kola ABA lige, ali igrom ponovo nije zadovoljila svoje navijače, jer je lako moglo da se dogodi da joj crno-beli nanesu novi poraz posle finala Kupa Radivoja Koraća, nedavno u Nišu.

Razočarao je i novajlija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Kej Si'' Rivers, čiji se debi nestrpljivo iščekivao, ali on je večeras ostao bez poenterskog učinka, sve šuteve je promašio, ukupno osam, od toga tri šuta za dva poena, dva šuta za tri poena i dva sa linije slobodnih bacanja.

U prilogu su komentari Zvezdaša i u vezi njegove partije, ali i generalno na osnovu onoga što su večeras pokazali Tomićevi puleni.

-

Recept uspeha u derbijima:

Povecati broj laktova u fudbalu i klizecih u kosarci #fkcz #kkcz

— Gospodin Macola (@Gospodin_Macola) March 3, 2019
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako sada izgleda računica, šta treba da se desi da Partizan izbegne četvrto mesto i polufinale protiv Zvezde? (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2019

Malo je nedostajalo da crno-beli sebi olakšaju posao, ali....Posle nedavne pobede nad ekipom podgoričke Budućnosti, ekipa Partizana se probila na treće mesto ABA lige, ali večerašnjim porazom će se, po svoj prilici, vratiti na poziciju broj 4...To će se dogoditi ako Budućnost sutra u svojoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.