Deleon počeo da izriče kazne, Zvezda odmah na tapetu, ali Pazarci su još gore prošli!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deleon počeo da izriče kazne, Zvezda odmah na tapetu, ali Pazarci su još gore prošli!

Ništa novo ni ove sezone.

Baš kao i prethodnih godina, i ovu sezonu domaće Superlige će, kako sada stoje stvari, obeležiti saopštenja direktora takmičenja Leona Deleona, koji iz kola u kolo novčano sankcioniše sve što nije u skladu sa Propozicijama takmičenja i o tome redovno obaveštava javnost.

Posle prvog odigranog kola, već imamo poduži spisak kažnjenih igrača i klubova, među kojima je i Crvena zvezda, ali očigledno je da su Pazarci najgore >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošli...

''Igrač OKK NOVI PAZAR, S. Hadžifejzović, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.





-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TG klupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.





-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 12.000 dinara zbog dosuđene TG klupi (DRUGE), shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.





-OKK NOVI PAZAR, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 48.000 dinara zbog toga što i pored izričite opomene nije obezbedio posebnu prostoriju za održavanje pres konferencije, što nije obezbedio da u delu hodnika gde se nalaze svlačionice službenih lica i gostujuće ekipe bude samo obezbeđenje i što nije na adekvatan način obezbedio klupu gostujuće ekipe, shodno čl. 61 A) 3 i A) 7 Propozicija takmičenja.

-KK SLOBODA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 6.000 dinara zbog dosuđene TGklupi, shodno čl. 61 G) 7 Propozicija takmičenja.







-Igrač KK DINAMIK,P.Rakićević, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 36.000 dinara zbog isključenja na utakmici zbog nesportskog ponašanja, shodno čl. 61 G)8 Propozicija takmičenja.







- KK CRVENA ZVEZDA, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 18.000 dinara zbog toga što nije obezbedila prisustvo igrača (pored trenera) na pres konferenciji po završetku utakmice, shodno čl. 61 A) 8 Propozicija takmičenja.





OSTALE NAPOMENE

- Odluka vezana za prijavu sudije R. Arsenijevića protiv pratioca ekipe OKK Novi Pazar, Dejana Klundžića, biće doneta naknadno, po dobijanju izjave od Klundžića.







- Opominje se OKK Novi Pazar da je u Super ligi obavezno prisustvo četiri pomoćnih sudija za zapisničkim stolom (član 14 Propozicija takmičenja)'', navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLS odmah udario po Zvezdi, najgore prošao Novi Pazar

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2019

Košarkaška Superliga Srbije tek što je počela, a u zvaničnom saopštenju objavljeno je da su određene novčane kazne za klubove i pojedince. Crvena zvezda kažnjena je sa 18.000 dinara zbog toga što na konferenciji za novinare nije bilo igrača uz trenera Milana Tomića čime su, kako se ističe,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.