Dekijev spisak za Tiranu, četvorka ostala u Beogradu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2020, 10:34

Dekijev spisak za Tiranu, četvorka ostala u Beogradu! (foto)

Zvezda kreće put glavnog grada Albanije.

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 20 sati igraju utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv albanskog prvaka ekipe Tirane.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković odlučio se da na put povede 20 fudbalera.

Na spisku putnika za Tiranu su: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Seku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sanogo, Njegoš Petrović, Miloš Vulić, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Antonio Tomane.

U Beogradu su ostali Milan Pavkov i Nikola Krstović, kao i Veljko Simić i Dušan Jovančić koji bi uskoro trebalo da napuste Marakanu.

U drugom kolu kvalifikacija igra samo jedna utakmica, a ukoliko ne bude pobednika u regularnom delu igraće se produžeci, a ako i tada meč ne bude rešen pristupiće se izvođenju jedanaesteraca.

Ekipa kreće u Tiranu, gde će sutra odmeriti snage sa istoimenim klubom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/gD6BNxk9Vj

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 24, 2020
Pogledaj vesti o: Zoran Stanković,   Milan Stanković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA OTPUTOVALA ZA TIRANU: Srpski šampion krenuo za Albaniju na meč kvalifikacija za Ligu šampiona! FOTO

Izvor: Kurir, 24.Avg.2020

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su za Tiranu  na utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv istoimenog kluba.

Nastavak na Kurir...

Stanković: Ništa osim fudbala me ne zanima – sve zavisi od nas

Izvor: B92, 24.Avg.2020

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković izneo je očekivanja pred meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Crvena zvezda će u utorak od 20 časova u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona gostovati albanskom predstavniku Tirani...Šampion Srbije doputovao je u ponedeljak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.